Останнє оновлення: 27жовтня 2020 р.

Ця політика конфіденційності діє для всього Веб-сайту eezzeeua.com (далі у тексті ; Сайт).

У деяких випадках ФОП Дзигунський І.В. може публікувати окремі примітки про конфіденційність для певних розділів Сайту.

Якщо у вас є певні питання щодо політики конфіденційності, звертайтесь

Яку ми збираємо інформацію і як її використовуємо.

Нам можуть знадобитися такі дані:

Розсилки та інформаційні повідомлення:

Окрім цього, інформація, яку ми збираємо, може бути використана з такою метою:

Перед використанням інформації з іншою метою, що буде зазначено при її зборі, ми попросимо у Вас дозвіл на таке використання. ФОП Дзигунський І.В. обробляє особисту інформацію на своїх серверах у різних країнах. У деяких випадках особиста інформація користувачів обробляється за межами країни користувача.

Можливості вибору

У людей різні погляди на конфіденційність. Кожен користувач усвідомлено приймає рішення щодо надання права ФОП Дзигунський І.В. на повне використання своїх персональних даних згідно із Законом України «Про захист персональних даних». Кожен користувач може:

Надання доступу до інформації

Ми не розкриваємо особисту інформацію користувачів компаніям, організаціям і приватним особам, які не пов'язані з діяльністю ФОП Дзигунський І.В., окрім випадків коли:

Ми можемо надати відомості про вас компаніям, організаціям чи приватним особам, які не пов'язані з ФОП Дзигунський І.В., з метою виконання укладених договорів і передбачених ними обов'язків з продажу і доставки.

Ми можемо надати персональні дані на обробку нашим дочірнім і афілійованим компаніям, а також іншим довіреним організаціям і особам відповідно до наших інструкцій, політики конфіденційності та інших вимог безпеки.

ФОП Дзигунський І.В. дотримується вимог Закону України «Про захист персональних даних» та надає доступ до зазначеної користувачами інформації на Сайті, зберігає, використовує, розголошує зазначену інформацію тільки у випадках, передбачених законодавством. Зокрема: на запити державних органів, у рамках судового процесу або розслідування, з метою запобігання шахрайству, порушення закону, а також з метою безпеки і захисту прав ФОП Дзигунський І.В..

Якщо ФОП Дзигунський І.В. прийме рішення про реорганізацію або купівлю-продаж частини або всіх своїх активів, ми гарантуємо захист всіх персональних даних у межах положень про конфіденційність, зазначених користувачами на Сайті. Компанія не несе відповідальності за достовірність зазначеної Користувачем на Сайті інформації, її відповідність документам про ідентифікацію особистості.

Захист інформації

Ми вживаємо всіх необхідних заходів для того, щоб вберегти ФОП Дзигунський І.В. і наших користувачів від несанкціонованих спроб доступу, зміни, розкриття або знищення даних, які зберігаються у нас. До цих заходів належать, зокрема:

Доступ до особистої інформації і її оновлення

Дотримання вимог

Зміна цієї політики конфіденційності

Час від часу наша політика конфіденційності може змінюватись. Однак ми не маємо наміру і не будемо обмежувати права користувачів без їх вочевидь вираженої згоди. Усі оновлення політики конфіденційності відображаються на цій сторінці. Якщо зміни будуть значними, ми повідомимо вас електронною поштою.